.
PRODUKT NOWY
Prezentacja produktu w serwisie YouTube:
artykuły spożywcze (temp. ~ +20C) | średnia trwałość produktów (niezapakowana próżniowo) | średnia trwałość produktów (zapakowanych próżniowo) | |||
chleb/bułki | 2-3 dni | 7-9 dni | |||
kawa/herbata | 2-4 miesiące | 12 miesięcy | |||
żywność liofilizowana | 1-2 miesiące | 12 miesięcy | |||
wino | 2-3 dni | 20-25 dni | |||
artykuły spożywcze w lodówce (temp. 0C / +6C) | średnia trwałość produktów (niezapakowana próżniowo) | średnia trwałość produktów (zapakowanych próżniowo) | |||
surowe warzywa | 5-6 dni | 18-21 dni | |||
surowe owoce | 3-7 dni | 7-25 dni | |||
świeże zioła | 2-4 dni | 7-14 dni | |||
pieczone mięso | 2-4 dni | 7-12 dni | |||
dziczyzna | 2-5 dni | 30-40 dni | |||
wołowina | 3-5 dni | 30-40 dni | |||
drób | 2-3 dni | 6-10 dni | |||
ryba | 1-3 dni | 4-5 dni | |||
twardy ser | 15-20 dni | 40-60 dni | |||
twaróg | 5-7 dni | 13-15 dni | |||
artykuły spożywcze w zamrażarce (temp. -18C / -15C) | średnia trwałość produktów (niezapakowana próżniowo) | średnia trwałość produktów (zapakowanych próżniowo) | |||
mięso | 6-8 miesięcy | 24 miesiące | |||
mięso mielone | 4-6 miesięcy | 12 miesięcy | |||
drób/ryby | 5 miesięcy | 24 miesiące | |||
owoce | 8-9 miesięcy | 24 miesiące | |||
warzywa | 6-10 miesięcy | 24 miesiące |